Opskrift på vafler

Den store vaffeldag

Sprøde og lækre vafler

Med denne nemme opskrift, kan du hurtigt lave sprøde og lækre vafler til hele familien

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

20 minutter

Tid i alt

30 minutter

Ingredienser til ca. 13 vafler

  • 75 g smør
  • 3 stk. æg
  • 3 spsk. sukker
  • 3½ dl mælk
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. kardemomme

Fremgangsmåde

Smelt smørret og lad det køle af. Separer æggeblommer og æggehvider i hver sin skål. Pisk æggeblommerne sammen med de resterende ingredienser. Æggehviderne piskes helt stive og vendes forsigtigt i dejen. 

Varm dit vaffeljern op (køb her) og smør lidt fedtstof på det, så vaflerne ikke sætter sig fast. Hæld ca. 1 dl dej i vaffeljernet og bag vaflerne til de er gyldenbrune. De færdigbagte vafler placeres på en bagerist så de ikke bliver bløde.

Serveres med flormelis, marmelade, nutella, ristede nødder, bananer eller andre lækkerier efter din og familiens smag.

Velbekomme

Vafler til morgen, middag og aften…

Vafler er virkelig hyggelige at nyde med familien! Med denne opskrift bliver de lavet på et elektrisk vaffeljern. Det giver mulighed for at tage vaffeljernet med til spisebordet og spise dem efterhånden som de bliver lavet – morgen, middag og aften.

Lav dejen på forhånd

Vaffeldejen kan sagtens laves på forhånd og sættes på køl til den skal bruges. Sørg for at røre godt i dejen inden bagning.

Gør det endnu hurtigere at lave vafler til hele familien

Vores dobbelte vaffeljern, gør det endnu hurtigere at lave vafler til hele familien. Køb vaffeljernet her: Dobbelt vaffeljern

se også

TILBUD